fbpx

Unieke online workshop

✔️ Snak jij naar vrijheid?  

✔️ Leer te begrenzen.  

 

In deze speciale online workshop leer jij de kneepjes van grenzen stellen;  

 

Wat zijn je grenzen?  

Wat betekent dat in relatie tot je hoog-sensitiviteit?

Hoe het zit met je angst voor afwijzing en hoog-sensitiviteit? 


Hoe kun jij je vrijheid vergroten?

Hoe kun je woorden geven aan je grenzen?  


Wat levert het je op als je kunt begrenzen?  

Wat zijn de concrete handvatten om dit te doen?  


 

Nu een interactieve online workshop. In een veilige setting.  

👉 Direct na de workshop kun jij hier al mee aan de slag.    

 

👉 Tijdelijk online voor 87,-  

 

👉 Inclusief werkboek 📖 

 

👉 Op woensdag 15 juli  

 

Meld je direct aan via de link want, vol is dit keer ook echt vol. 

 

Ik ben Dorothea en ik ben al meer dan tien jaar trainer en coach in Communicatie & Persoonlijke ontwikkeling. Als ondernemer & HSP Coach, heb ik de unieke link tussen grenzen stellen en juist daardoor vrijheid te creëren gevonden. Ben jij ook gevoelig en/of HSP?  

Dan is deze unieke training een must voor jou! 

 

Wat zeggen klanten..

Lieve Dorothea; jij leerde me als mijn HSP Coach omgaan mee de overprikkeling van mijn zintuigen. De kwaliteit van je coaching was TOP; Toen ik je leerde kennen was het alsof ik in de spiegel keek, zo herkenbaar was alles wat je deelde. En de her- en erkenning was een eerste stap naar de wereld die alleen maar mooier werd. Blij dat je er voor me was!
Marijke Eeckhout
Blogger
De concreetheid van de communicatievaardigheden hebben me geholpen effectiever te zijn in mijn gezin en als leidinggevende 🙂
Ellen Peters
HSP